Uforglemmelig firmajulefrokost

Start jeres julefrokost med  en motiverende teambuilding skattejagt på speed, hvor deltagerne skal løse op til 25 udfordrende missisoner på forskellige hotspots i indre København. Disse missioner er fordelt i forskellige kategorier med bla. Photosafari , gåder, Videomissioner. Vi har designet dette firmaarrangement med det formål at få deltagerne til at samarbejde, kommunikerer, og løse problemer og samtidigt have det vandvittigt morsomt. Deltagerne mødes centralt i København og tildeles en tablet med vores super app. på der vil guide dem igennem en række super sjove og kreative poster. Vi slutter af med at deltagerne ser de videoer og billeder de har lavet mens latterkramperne ruller igennem lokalet. Herefter er der julefrokost og fest og glade dage.

Vi har sammensat et par færdige pakkeløsninger  som giver en indikation af priser og vores samarbejdspartnere, Vi er skræddersyer desuden jeres firmaarrangement samt teambuilding aktiviteten til jeres virksomhed og budget,

Vores firmaarrangementer herunde julefrokost  er specielt velegnet til virksomheder med mellem 10 – 50 ansatte der ønsker at holde Deres julefrokost i København og ønsker at skabe en oplevelse der ryster deltagerne sammen.