UDENDØRS TEAMBUILDING MED ET TWIST

Teambuilding-oevelser9
Two-Tribes teambuilding
 • Fakta

  • 8-400 personer
  • 2-4 timer
  • Udendørs
 • Pris

  • 8.995 kr. for op til 20 pers.
  • Herefter 350 kr. pr./pers.
 • Nøgletemaer

  • Kommunikation
  • Forandringshåndtering
  • High performing teams
  • Værdier

Stammekrig – Konkurrencepræget udendørs teambuilding

Vil I prøve noget nyt spændende, forfriskende og motiverende er vores udendørs Two Tribe Teambuilding et godt valg.
Vi har et udvalg af udendørs teambuildingaktiviteter og samarbejdsopgaver som vil holde alle involveret og aktive fra start til slut. Vores palette af sjove teambuilding øvelser sikrer jer at teambuilding aktiviteten bliver afholdt i en energiskabende og underholdende atmosfære.

Deltagerne dyster i teams men er herudover medlem af enten rød eller blå KLAN.

Det er en alternativ Teambuilding Olympiade, hvor alle kan være med. Two Tribes er en hyldest til samarbejde igennem en række aktiviteter og aktiviteter fra alle hjørner af verden.
Hver af de omhyggeligt udvalgte udfordringer i Two Tribes er designet til at involvere deltagerne i såvel konkurrence som fællesskab. Aktiviteten er en perlerække af udfordringer hvor deltagerne dyster i teams. Herudover er de enkelte teams med i enten blå eller rød stamme og skal derfor også dele viden mm. på tværs af teamsene. Dette er aktiviteten, der sætte fokus på integritet, kommunikation og gensidig respekt. Den unikke format Two Tribes skaber energien fra konkurrence elementet kombineret med tillidsaspektet fra samarbejdet på tværs.

Sådan foregår det.

Til at begynde med danner vi to modsatrettede stammer – en rød og en blå. Hver stamme opretter derefter et lige antal mindre teams. Når holdene har kampråb og værdier klar roterer de igennem et kredsløb af “quests”, hvor de dyster mod et team fra den anden stamme. Points akkumuleres af holdene, og det enkelte team bidrager til deres stammes samlede score.
Strategi er nøglen til succes og alle har en mulighed for at blive involveret og bidrage til holdet og gøre deres stammefolk til en succes – der er roller til alle. I afslutningsceremonien de røde og blå stammer ansigt ud til en sidste Haka showdown.

Formål med øvelsen.

Teambuilding øvelsen er designet til at udfordre de enkelte teams evne til at kommunikere, samarbejde og sætte mål mm. mens de er opslugte af udfordringerne, morer sig i denne stærkt energiskabende teambuilding aktivitet. Det skaber en instinktiv konkurrenceånd og sikrer en sjov og følelsesladet event. Hele denne teamevent har til formål at give deltagerne en god dag med masser af inspiration og redskaber til arbejdet i hverdagen. Opgaverne kan kun løses igennem fælles indsats, og da de er sjove og underholdende er det ikke svært for deltagerne at deltage aktivt.

Vi sammensætter teamaktiviteterne efter jeres ønsker.

Deltagerne kan vælge imellem en række teamaktiviteter som vil sikre at alle deltager og har det sjovt. Vi sammensætte aktiviteterne efter teamstørrelse , tisdrammerne og hvad I tidligere har prøvet. Vi kan desuden kombinere den med vores Ipad aktivitet.
Vi har bla. følgende aktiviteter stående på lageret i humlebæk klar til at komme ud og blive løst:
Københavns Tårne, Talrækken, Det menneskelige missil, Puslespillet, Matrix, TraffikProppen, Hulahopsasa, Kålormen, Missionen, Knuden, 20 one minute to win missioner, Artventure og mange mange flere :)

Flere Teambuilding øvelser:

LET'S TALK