GPS TEAMBUILDING MED IPAD

Teambuilding-oevelser9
GPS teambuilding
 • Fakta

  • Min. 5 max. 1000
  • 2-4 timer
  • Hele landet
 • Pris

  • 8.995 kr. for op til 20 pers.
  • Herefter 350 kr. pr./pers.
 • Nøgletemaer

  • Kommunikation
  • Arbejdsglæde
  • Teamwork
  • Innovation
  • Værdier

GPS Teambuilding med ipad – Sjovt for alle

Garanteret den sjoveste og mest kreative teambuilding aktivitet i nogensinde har prøvet.

GPS Teambuilding  er en sublim blanding af trådløs teknologi, The Game og Mission Impossible. og er med garanti den sjoveste, og mest kreative, teambuilding aktivitet din virksomhed endnu har prøvet.

Gør dig og dit team klar til en uforglemmelig teambuilding oplevelse med twists og uventede drejninger. Forestil dig dit firma opdelt i teams med fire til otte kollegaer, der alle konkurrerer om at fuldføre teambuilding missioner på den mest kreative og underholdende måde.  Missionerne hentes via den udleverede web-aktiverede Tablet, som guider jer rundt i byens gader , hvor alle i møder kan være en del af spillet.  Missionerne fuldføres dernæst ved at sende digitale fotos små kreative videoer og tekst tilbage via Tablet. Hvert team kan se de enkelte missioner på kortet  deres værdi samt hvor de andre er. Scoreboard informere løbende om stillingen .

Hvert HOTSHOT har missioner inden for tre grundlæggende genrer:

Teambuilding aktiviteten designes og skræddersyes til jeres individuelle game-zone, det være sig teambuilding i København eller på et konferencested. Vores prisvindende leverandør af teknologi

Mission type 1

Lokations-missioner & Gåder 

Disse missioner er skrevet til jeres individuelle teambuilding Game zone. Holdene kan eksempelvis blive pålagt at finde en kode skjult under en bænk i parken eller at løse en gåde om en offentlig bygning. I kan også blive udfordret med gåder og evt. missioner der har med jeres firma at gøre. I vil interagere med det lokale miljø på en underholdende og kreativ måde hvor alle kan være med. Hvor de forskellige hotspots er vil fremgå af kortet på jeres tablet der via GPS også viser de andre teams placering. Disse kan have tidsbegrænsninger, billeder eller videoklip til at illustrere jeres Teamudfordring.

Mission type 2

Kreative Missioner 

De kreative teambuilding opgaver er muligvis den sjoveste kategori af alle, idet missionerne lægger op til personlig, kreativ fortolkning. Hermed får spillerne virkelig mulighed for at vise deres færdigheder og kreativitet, som skal foreviges på appens indbyggede kamera. Missionen kunne eksempelvis være at tage et billede af holdet ved at skabe tillid til en absolut fremmed. Missionen kunne også være en video-mission, hvor opgaven er at genskabe en begivenhed fra verdenshistorien…gennem dans! Disse videoer og billeder vil indgå i den legendatisk præmie ceremoni.

Mission type 3

Skuespils-missioner (ekstra missioner)  

Vi har vores skuespillere og assistenter spredt i hele Game zonen, som vil interagere med holdene på en række interessante og overraskende måder. Umiddelbart indlysende aktører kunne være fyren klædt ud som Batman på gadehjørnet, eller kvinden med solbriller og spion-outfit i kaffebaren. Dette er ekstra missioner der tilkøbes seperat.

Deltagerne slutter seancen af med en særdeles underholdende sejr ceremoni. Her ser deltagerne billeder og videoer og vinderne kåres.

Teambuilding aktiviteten designes og skræddersyes til jeres individuelle game-zone, det være sig teambuilding i København eller på et konferencested. Vores prisvindende leverandør af teknologi www.huntthegoose.co.uk sikrer, at teknikken fungerer og vi sørger for at deltagerne får en uforglemmelig teamoplevelse.

Flere Teambuilding øvelser:

LET'S TALK