Om AHA

teambuilding arrangementer

Om Ahakompagniet

”Eureka” råbte de gamle grækere, når der gik en prås op for dem, og de pludseligt kunne se tingene i en ny sammenhæng. Vi andre nøjes med at råbe ”AHA!”

Ahakompagniet er et dansk teambuilding firma med hoveddelen af vores aktiviteter på Sjælland. Vi har kontor i København på Lille Strandstræde 20. kld, 1256 København V. Vi har også mulighed for at afholde aktiviteter i vores kreative kontormiljø Soho, der har de mest kreative mødelokaler. Ahakompagniet er genetableret i efteråret 2012 efter et par års pause.

  • Vi er originale.
    Ahakompagniet er en bredt anerkendt markedsleder indenfor teamaktiviteter og kurser samt begrebet gamification. Som teambuilding firma har vi vundet priser for vores originale teambuilding aktiviteter og teambuilding kurser. Så hvis I vil have noget som er anderledes og gennemtestet, så er det Ahakompagniet.
  • Vi er engagerede.
    Ahakompagniet brænder for at forløse det enkelte individs potentiale og slippe energien løs i teams.
  • Vi er erfarne.
    Med mere end 15 års markedserfaring er vi en erfaren og seriøs samarbejdspartner, der påtager sig ansvaret for at I får den optimale oplevelse.

Ahakompagniet

Lille Strandstræde 20. kld

1256 København V

+45 91 52 52 91

Let’s Talk!

info@ahaco.dk

Send en mail eller brug formularen.

Skriv til os

2 + 2 = ?

Du kan også finde os her

Mød os

Fini Krabbenhøft

Fini Krabbenhøft

Instruktør

Fini Krabbenhøft er fast instruktør på vores mobile teambuildingaktiviteter og formel 1. Fini er teknisk sindsygt stærk og en aktiv undervandsjæger med en hvilepuls på 40.

Helianne Blais

Helianne Blais

Instruktør

Helianne Blais er uddannet solo violinist og er vores faste instruktør på Cresendo. Udover at være en utrolig dygtig violinist er Helianne også en meget dygtig instruktør der med fast hånd og humor guider deltagerne. Helianne har bla. optrådt med Poul Potts i Singapore :o)

Claudia Munksgaard

Claudia Munksgaard

Eventkoordinator

Claudia Munksgaard er assistent og eventkoordinator på en række af vores energizers. Herudover er Claudia fast inventar på vores GPS aktiviteter når der skal bruges skuespillerposter mm.

Jacob Palmqvist

Jacob Palmqvist

Foredragsholder & idemand

Jacob Palmqvist er foredragsholder og idemanden bag de fleste af vores teambuilding aktiviteter. Jacob blev kåret som Danmarks bedste foredragsholder (2010) og er instruktør på vores teambuilding kurser og udvalgte teamevents. Jacob er kendt som en farlig veteranangriber og en entusiastisk men knap så succesfuld fritidsfisker.

Jonas Lind Bendixen

Jonas Lind Bendixen

Instruktør

Jonas Lind Bendixen er fast instruktør på flere af vores teambuilding aktiviteter. Jonas har været tilknyttet Ahakompagniet 5 år og er den eneste der taler flydende kinesisk.

Christel Bækstad

Christel Bækstad

Musikalsk instruktør

Christel Bækstad er tilknyttet vores teambuilding firma omkring levering af vores musikalske Aktiviteter. Christel er uddannet på det rytmiske musik konservatorium og skriver og udgiver sin egen musik.

Afhængig af antallet af deltager til de enkelte arrangementer vil der altid være et passende antal eventassistenter med, som guider og motivere deltagerne. Med ca. 30 eventassistenter har vi mulighed for at afholde arrangementer op til 1.200 personer.