Ny Teambuilding Aktiviteter på trapperne

Så nærmer sommerferien sig og vi vil gerne takke vores mange teambuilding kunder for et spændende og travlt første halvår.

Efter sommerferien har vi et par nye spændende teambuilding  øvelser som vi lancere i Danmark i samarbejde med vores globale netværkspartner Catalyst Teambuilding og Bluehat i England.

Kædereaktionen er en kreativ samarbejdsøvelse hvor alle deltagerne arbejder på hver deres del af en samlet kædereaktion. De enkelte teams skal bygge deres del af Kædereaktionen. Alle de sindige maskiner skal påvirke hinanden via en domino effekt der afslutningsvis udløser en fælde.  Arbejdet med at sammensætte og bygge de individuelle maskiner begynder, Kommunikation og kreativiteten kommer på prøve.Den første maskine udløses mekanisk. En næsten magisk kædereaktion løber igennem alle 8 teambuilding konstruktioner og fælden udløses. Jublen bryder løs

Denne Teambuilding øvelse er særdeles velegnet for gruppe på mellem 15 – 60 deltagere. Dette er en kreativ teambuilding øvelser som vi har fået rettighederne til i scandinavien igennem vore globale netværk Catalyst Teambuilding i Australien.