Filmteambuilding med 300 deltagere

FILMTEAMBUILDING

Det var  en stor gruppe forventningsfulde og lettere anspændte deltagere der ventede på årets teambuilding aktivitet op på Søfartsstyrelsens årlige medarbejder dag. Deltagerne havde formiddagen igennem cirkuleret imellem diverse faglige workshops og alle var nu samlet i Kantinen til introduktion af eftermiddagens samarbejdøvelse.

Opdelt i 18 teams skulle de skabe en 3 minutters reklamefilm med udgangspunkt i søfartstyrelsens strategi for det blå Danmark. For at gøre udfordringen komplet havde hvert team deres egen kostumepakke der var tilpasset en historisk film. James Bond, Olsen Banden, Skipper Skræk, Ghostbusters og mange flere.

Skepsis blev erstattet med masser kreativitet og engagement og efter en fælles skuespilworkshop gik de enkelte teams igang men stor iver. Om aftenen var der stor fælles middag og fremvisning af de underholdende og kreative reklamefilm. Der var ikke et øje tørt efterhånden som de forskellige film blev vist . Afslutningsvis blev der kåret vindere i forskellige kategorier og vinderne holdt den ene legendariske takketale efter den anden.

Arrangementet var en stor succes og de flotte nye lokaler kunne let

rumme en teamaktivitet for alle  300 medarbejdere. Imponerende:)